Omaa taidetta kotiin kuvilla

Koti on meille kaikille tärkeä paikka, sillä vietämmehän siellä enemmän aikaa kuin missään muualla elämämme aikana. Tämän vuoksi monelle on tärkeää kodin viihtyisyys ja kaunis sisustus, johon kuuluu olennaisesti myös omaan makuun sopiva taide tai erilaiset sisustuselementit.

Kotia voi sisustaa erilaisilla tauluilla, veistoksilla, koriste-esineillä ja kuvilla, mutta tässä artikkelissa perehdymme erityisesti kodin sisustamiseen kuvien avulla.

Valokuvat tuovat kodin sisustukseen omalaatuista tyyliä ja niiden avulla on myös uskomattoman helppoa vaihtaa kodin ilmettä niin halutessaan. Kuvien kanssa on paljon helpompi leikitellä kuin esimerkiksi taulujen kanssa, sillä voit vaihtaa uudet kuvat sisustukseen vaikka joka viikko, jos siltä tuntuu. Erilaisia sisustuskuvia löytyy netistä sekä tietenkin ihan omasta kamerasta. Mikäli ei löydy, on niitä myös helppo ottaa itse.

Minkälaisia kuvia valita?

Kysymys kuuluukin, minkälaisia kuvia kannattaa käyttää sisustuksessa ja tähän on yksi todella helppo vastaus. Juuri sellaisia kuin itse haluat! Voit käyttää joko muiden ihmisten ottamia kuvia, tai sitten tuoda omaa persoonaasi esiin kotona käyttämällä itse ottamia kuvia.

Moni kuvittelee, että sisustuksessa käytettävien kuvien tulisi olla jonkin kuuluisan valokuvaajan ottamia, mutta tämä ei missään nimessä pidä paikkansa. Uskomme, että kaikissa meissä asuu taiteellinen valokuvaaja, joka varmasti tietää itse, minkälaisilla kuvilla haluaa oman kotinsa sisustaa.

Katsele siis ympärillesi ja hanki omasta kotoa inspiraatiota ja lähde kuvausretkelle vaikka luontoon.

Et tarvitse kuvien ottamiseen ammattilaisten välineitä, vaan voit ottaa hyvälaatuisia kuvia ihan jopa nykyaikaisten puhelimien kameroilla. Nämä kuvat voi sitten kehittää joko netin välityksellä tai valokuvaliikkeessä valiten määrän sekä kuvien koon helposti. Viimeisen silauksen upeille kuville tuovat sopivat valokuvakehykset, joihin voit vaihtaa aina halutessasi uuden kuvan tilalle.

Valokuvilla on helppoa sisustaa mikä tahansa kodin tila keittiöstä olohuoneeseen ja varsinkin omilla kuvilla luot todellista tunnelmaa. Ne toimivat mukavana keskustelun aiheena myös vieraiden kanssa. Ehkäpä joku vieraistasi haluaa jonkin sinun upeista kuvistasi oman kotinsa seiniä koristamaan!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *