Unelmakoti kesän loppuun mennessä?

Kesä on uudistamisen ja remontoinnin aikaa. Lämpimät ja valoisat kesäpäivät ovat täydellisiä kaikenlaiseen kotona ja pihapiirissä häärimiseen.

Talon ja vajan maalaaminen sujuvat aurinkoisina päivinä, kun taas sadepäivinä voi keskittyä kodin sisällä uudistamiseen. Lomalla on ihana keskittyä oman tilan huoltamiseen ja varmistaa, että arki rullaa taas sujuvasti kun on aika palata lomalta kotiin. Meistä useimman koti tarvitsee uusia toimivia ratkaisuja, jotka saavat tulevan arjenkin tuntumaan lomalta. Kaipaatko sinäkin kotiisi hitusen hotelleista tuttua käytännöllistä luksusta?

Remontin rahoitus

Lomalla on aikaa aloittaa suurempiakin remonttiprojekteja – oletko haaveillut esimerkiksi asuntosi tilajaon uudistamisesta seinien paikkoja muuntelemalla? Keittiön ja olohuoneen yhdistäminen yhdeksi tilaksi on aina hyvä ratkaisu, etenkin jos kaipaat avarampaa ja valoisempaa tunnelmaa kotiisi. Muodikkaita ja kauniita ratkaisuja ovat myös vaaleat pinnat sekä erilaiset kestävät ja rouheat materiaalit, kuten lankkulattiat ja betoniset pinnat.

Remontin rahoittaminen voi kuitenkin olla vaikeaa, etenkin jos loistoideasi kotisi uudistamiseen iskee sponttaanisti. Yksi kätevä tapa rahoittaa suuria kodin projekteja on pelata rahapelejä, esimerkiksi luotettavalla Mobilebet-kasinolla, jolla voit pelata kaikilla älylaitteilla helposti vaikkapa rannalla tai matkalla kesän hauskoihin rientoihin. Näin rahat suureenkin projektiin voi voittaa hetkessä, ottamatta monimutkaisia ja kalliita lainoja pankista. Mobilebetin vahvuus on myös sen monipuolisuus, sillä se tarjoaa pelejä alan kaikilta suurimmilta tarjoajilta ja sen valikoimasta on jokaisen helppo löytää suosikkinsa. Kaiken lisäksi valikoima tarjoaa vaihtelua ja mahdollisuuksia kokeilla omia vahvuuksiaan erilaisissa peleissä.

Loputtomat mahdollisuudet

Peleissä on mahdollista voittaa tuhansia euroja, jotka voisit sijoittaa unelmakotisi suunnitteluun. Remontti sujuukin jouhevammin ja mukavammin, kun rahoitus on suunniteltu ja hoidettu kerralla alussa ja niin, että varaa jää myös inspiraatiolle ja omien haaveidesi toteuttamiselle polun varrella. Kotisi tulisi olla mahdollisimman mukava ja toimiva tila, missä on tilaa rentoutumiselle ja arjen stresseistä irtautumiselle. Olisiko siis aika muuttaa sekalaista tavaraa varastoinut komerotila harrastuksillesi omistetuksi tilaksi? Tai investoida pitkään haaveiltuun videoprojektoriin ja muuttaa olohuoneesi ikiomiaksi elokuvateatteriksi? Normeja rikkomalla mikä vain on mahdollista, ja kunnollisella rahoituksella muutat tilasi hetkessä unelmiesi kodiksi.

Rohkaisemme remontoijia uudistamaan luovasti ja kekseliäästi – vanhojen standardien ei enää tarvitse sanella kaikkea rakentamista ja uudistamista. Rahoituksen ei myöskään enää tarvitse olla este sinun ja unelmakotisi välillä. Remonttikassan kartuttaminen sujuu nopeasti ja hauskasti Mobilebetin pelien parissa, ja voitte kilpailla kassan kartuttamisesta yhdessä partnerisi tai kavereidesi kanssa! Pian onkin aika aloittaa unelmakodin luominen kesäpäivien lomassa, jotta syksyyn mennessä voit aloittaa arjen uudessa, toimivassa ja rentouttavassa tilassa.

Pallasmaa.fi tarjoaa lukijoilleen Mobilebetin bonuskoodin ja toivottaa mukavia hetkiä suunnittelun ja remontoinnin parissa. Päästä sisäinen sisustaja ja arkkitehtisi valloilleen!

Mitä sinä haluaisit kotonasi uudistaa?

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *