Laadukas olohuoneen matto on kuin taideteos!

Olohuoneen matto on yksi tärkeimmistä olohuoneen sisustuselementeistä, joten se kannattaa valita erityisen huolella. Parhaimmillaan laadukas olohuoneen matto on kuin taideteos, joka tuo olohuoneeseen aivan omanlaistaan tunnelmaa. Mattoa vaihtamalla saakin samalla vaihdettua olohuoneen tunnelman ja värimaailman. Oma unelmakoti kannattaa sisustaa nyt, sillä korona-aikana monella jää tavallista enemmän aikaa sisustaa, minkä lisäksi kotona myös vietetään entistä enemmän aikaa! Omaan makuun sisustetussa unelmakodissa on helppo viihtyä ja siitä tulee koko perheelle mieleinen turvasatama, jonka turviin on mukava vetäytyä myös epidemian aikana!

Mistä laadukas olohuoneen matto unelmakotiin?

Unelmakodin laadukas olohuoneen matto löytyy Trendcarpet.fi-sivustolta. Tutustu esimerkiksi sivuston klassisiin ja moderneihin vaihtoehtoihin, joiden inspiraation lähteenä on käytetty taidetta ja muotia, tai ekslusiivisiin design-mattoihin. Juuri nyt monet sisustajat suosivat olohuoneissaan myös edullisia viskoosimattoja, jotka edullisuudestaan huolimatta huokuvat luksusmaista tunnelmaa ja jotka ovat melko helppohoitoisia.

Yksi hyvä vaihtoehto ovat käsintehdyt itämaiset matot, joiden klassiset kuviot kertovat omaa tarinaansa kaukaisista kulttuureista ja tuovat olohuoneeseesi ripauksen eksotiikkaa ja luksusta. Käsintehdyt matot ovat yleensä melko hintavia, vaikkakin Trendcarpet pystyy tarjoamaan myös näitä mattoja kilpailukykyisin hinnoin. Jos sinusta kuitenkin tuntuu siltä, että unelmamaton hankkiminen uhkaa jäädä rahasta kiinni, kannattaa tutustua myös erilaisiin vaihtoehtoihin käyttää kodin sisustuksessa kilpailutettua rahoitusta tai ehkäpä nyt korona-aikana esimerkiksi kesäloman matkabudjetista voisi lohkaista pienen siivun unelmien itämaiseen mattoon?

Trendcarpet on panostanut mattovalikoimansa valikoimaan ja käyttänyt valinnan tukena alan suunnittelijoita ja mattoasiantuntijoita. Tämän ansiosta verkkokauppa pystyykin tarjoamaan laadukkaita olohuoneen mattoja kilpailukykyisin hinnoin. Verkkokaupan olohuoneen matot on valmistettu maissa, joissa mattoasiantuntemus on huippuluokkaa.

Kuinka tilaan olohuoneen maton unelmakotiin?

Unelmien olohuoneen maton tilaaminen on helppoa! Klikkaa ensin trendcarpet.fi-sivustolle ja selaile erilaisia vaihtoehtoja. Voit käyttää selailun aikana erilaisia haku- ja rajausvaihtoehtoja, kuten maton kokoa. Mittaa siis jo valmiiksi olohuoneessasi, kuinka suuren maton tarvitset. Monet sisustajat sortuvat perinteiseen virheeseen ja valitsevat olohuoneeseensa liian pienen maton, joten vältä tämä virhe, ja valitse kerralla riittävän suuri matto, jonka päälle olohuoneen kalusteet on helppo asetella näyttävästi.

Kun olet valinnut unelmiesi olohuoneen matot, klikkaa ne ostoskoriin ja valitse sinulle sopivin maksutapa verkkokaupan monipuolisista vaihtoehdoista. Joitakin asiakkaita saattaa hirvittää ostaa olohuoneen mattoa verkkokaupasta näkemättä ja koskematta sitä ensin, mutta Trendcarpetissa voit unohtaa tämän huolen, sillä sinulla on 14 päivää aikaa sovitella mattoa kotonasi ja ellei matto kuitenkaan lopulta ole se unelmiesi matto, jonka ajattelit sen olevan, voit vielä palauttaa maton verkkokauppaan ilman ylimääräisiä toimituskuluja.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *